7 Mayıs 2022 Cumartesi

Stem Yolculuğunda Sona Doğru...

 


Doğada var olan uyum ve altın oranı öğrencilerimle birlikte Stem sayesinde fark ettik.Bu süreçte öğrenciler etkinlikleri yaparak ve yaşayarak yaptıkları için hem eğlenip hem de öğrendiler.Öğretmenlerle yapılan işbirliği ve birlikte hareket etmenin verdiği takım ruhu bize bambaşka duygular içerisine koydu.Ebeveynler de çocuklarının doğayla içiçe öğrendiğini gördükçe etkinlikleri daha bir istekle ve özveriyle desteklediler.Yabancı ortaklarımız ile iletişim içerisinde olup farklı kültürler tanımak bize kültürel anlamda bir şeyler kattı.Proje arkadaşlarıma ve projeye beni dahil eden kurucularıma teşekkür ederim.

Thanks to Stem, we noticed the harmony and golden ratio in nature with my students. In this process, the students both had fun and learned by doing and experiencing the activities. The team spirit of cooperation with the teachers and acting together put us in a completely different feeling. they supported the activities more willingly and selflessly as they saw that they learned.

LEYLA DİNÇ

ANAFARTALAR PRİMARY SCHOOL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLKLER UNUTULMAZ ''FROM NATURE TO STEM''

İlklerin unutulmayacağı ve her zaman iz bırakacağı hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu proje, katıldığım ilk proje oldu. Meslek hayatımın ba...