7 Mayıs 2022 Cumartesi

Projeye veda ederken...


Merak etmek, meraktan yola çıkarak araştırma yapmak ve bunları aktarabilmek... From Nature To STEM  etwinning projesi benim ilk projemdi ve bana çok fazla katkısı olan bir proje oldu. Öğrencilerin doğayı gözlemleri ve bunları matematik, fen, teknolojiye aktarak yaratıcı fikirler ortaya çıkarmalarını sağladık. Hem öğrenciler hem de veliler tüm etkinliklere ilgiyle ve merakla yaklaştılar. Etkinlikler öğrencilerin seviyesine uygun ve gelişimlerini destekler düzeydeydi. Yabancı ortaklarla iş birliği yapmak yeni kültürler tanımak benim için oldukça etkileyiciydi. Bu projeye beni katan kurucularıma çok teşekkür ederim.


Curiosity, doing research out of curiosity and being able to convey them... From Nature To STEM eTwinning project was my first project and it was a project that contributed a lot to me. We enabled students to observe nature and bring creative ideas by transferring them to mathematics, science and technology. Both students and parents approached all activities with interest and curiosity. The activities were appropriate for the students' level and supporting their development. Collaborating with foreign partners and getting to know new cultures was very impressive for me. I would like to thank my founders for including me in this project.


MERAL GÖKDAĞ
FROM NATURE TO STEM
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLKLER UNUTULMAZ ''FROM NATURE TO STEM''

İlklerin unutulmayacağı ve her zaman iz bırakacağı hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu proje, katıldığım ilk proje oldu. Meslek hayatımın ba...