8 Mayıs 2022 Pazar

Last Word About Project


Bir öğretmen olarak vizyonum "İçinde bulunduğum zamanı, geleceği sürekli gelişim ve öğrenme ile işlevselleştirmek; akademik bilgiyi, öğrenmenin yaşama yön vermesini, okulu; yaşamın içine bilim üretilen, sanat yaratılan, yaşatılan kültür, eğitilen toplum ve sağlıklı bireyler yetiştiren merkezler haline getirmeye çalışan bir barışçıyım." Bu proje ile öğretmenliğim ilk yıllarından beri hedef aldığım sorgulamaya ve üretmeye dair keyifli çalışmalar içinde olmaktan mutlu oldum. Başta proje kurucularımız Özge Savuncu ve Silveria Conte'ye ardından proje üye meslektaş ve öğrencilerine teşekkür ederim.

As a teacher, my vision is "I am a peacemaker trying to functionalize the present and the future with continuous development and learning; academic knowledge, learning to shape life, and school to become centers where science is produced in life, art is created, culture is kept alive, society is educated, and healthy individuals are raised." " With this project, I was happy to be involved in pleasant studies on questioning and producing, which I have been targeting since my early years as a teacher. I would like to thank especially our project founders Özge Savuncu and Silveria Conte, and then the project member colleagues and students.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İLKLER UNUTULMAZ ''FROM NATURE TO STEM''

İlklerin unutulmayacağı ve her zaman iz bırakacağı hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu proje, katıldığım ilk proje oldu. Meslek hayatımın ba...